Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αποκάλυψις του Ιωάννου – Νικ. Π. Βασιλειάδη

Αποκάλυψις του Ιωάννου – Νικ. Π. Βασιλειάδη – Δωρεάν για 30 αναγνώστες μας! – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

από kotsarikos
IMG_2090.exp
Κλείνοντας το 2012, θα θέλαμε να φέρουμε στην προσοχή σας ένα βιβλίο των εκδόσεων της Αδελφότητας ο Σωτήρ.
Είναι το εξαιρετικό ”Αποκάλυψις του Ιωάννου” του Νικ. Βασιλειάδη.
Στις 782 σελίδες του βιβλίου θα βρείτε:
- Το κείμενο με σχολιασμούς,
- Πατερικές γνώμες και πρακτικά διδάγματα,
- Σύντομα ερμηνεία υπό Παν. Ν. Τρεμπέλα στη δημοτική.
Το βιβλίο δεν είναι μια απλή ερμηνεία στην δημοτική, αλλά ένα πλήρες αρχείο διδαγμάτων και πατερικών απόψεων για το Ιερό κείμενο της Αποκαλύψεως. Διεισδύει σε βάθος κάθε στίχου και φωτίζει τον αναγνώστη με εναλλακτικές γνώμες καθώς και την πατερική τοποθέτηση. Για όποιον θέλει να εξετάσει καλύτερα το κείμενο της Αποκάλυψης, το βιβλίο αυτό είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα.
Με την βοήθεια του Κυρίου, θα στείλουμε 30 βιβλία δωρεάν, στους 30 πρώτους αναγνώστες μας που θα στείλουν ένα απλό e-mail.
Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Οδηγίες:
  • Στείλτε e-mail στο kotsarikos.com@gmail.com, με θέμα ΒΙΒΛΙΟ και γράψτε μας τα πλήρη στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικά και τηλέφωνο κατά προτίμηση κινητό). Παρακαλούμε να στείλετε όλα τα στοιχεία σας!
  • Για την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να εξετάσουμε αν υπάρχει άλλος τρόπος να σας δώσουμε το βιβλίο, εκτός από courier, προκειμένου να μειώσουμε και λίγο τα έξοδα. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε μόνοι μα την διανομή σε Αθήνα, Θεσσαλονική ή Πάτρα. Σε κάθε περίπτωση, αν η αποστολή θα γίνει μέσω courier, δεν θα υπάρχει καμία χρέωση για τους φίλους μας όπου και να είναι (εντός ή εκτός Ελλάδας).
  • Τα βιβλία είναι ήδη στην έδρα μας, οπότε η αποστολή θα γίνει σχετικά γρήγορα.
  • Ειδικά για τους φίλους μας εκτός Ελλάδας δεν θα ισχύει ο περιορισμός των 30 αντιτύπων αλλά θα στείλουμε όσα αντέχουμε και θέλει ο Θεός.
  • Μόλις συμπληρωθούν οι 30 συμμετοχές θα γράψουμε στον τίτλο της δημοσίευσης τη λέξη ‘Ολοκληρώθηκε’.
Η ενέργεια αυτή θα ήταν πολύ δύσκολη χωρίς την υποστήριξη αναγνώστη του kotsarikos.com, τον οποίον και ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου